Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

Έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω όχι επειδή ξέχασα ή δεν με ενδιέφερε..αλλά κυρίως επειδη δεν είχα τι να γράψω...Τι θα ήταν αυτό που μου έδινε ένα έναυσμα ώστε να γράψω κάτι που για κάποιον θα σήμαινε κατι..που για κάποιον ίσως του έδινε μια λύση μια ελπίδα...Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι αυτό..όμως όσο περνουσαν οι μέρες συννειδητοποίησα ότι όσο δεν γράφω τόσο χειρότερα γίνονται τα πραγματα..
Μερίκες φορές πρέπει να προκαλείς τη τύχη σου για να έρθει κάτι καλό..να το επιδιώκεις και τότε αυτό ίσως έρθει σε εσενα..έτσι και εγώ είπα ότι θα γράψω και είμαι σίγουρη ότι κάτι καλό θα ερθει..
Πρέπει να ελπίζεις οτι το καλό είναι γυρω μας ακόμη και όταν δεν το βλέπουμε...δεν το νιώθουμε και δεν μας βοηθάει...για την ακρίβεια...τις στιγμές αυτές πρέπει να το πιστέψουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά..γιατί μόνο ετσι θα ερθει κόντα μας..
Σε όσους λοιπόν αισθάνονται όπως εγώ τον τελευταιο καίρο..ότι έχει χαθεί η μαγεία απ τον κόσμο...ένα εχω να πω...
Κάθε μέρα γίνονται εκατοντάδες θαύματα..και αν πιστέψουμε σε αυτό..αν πιστέψουμε πως υπάρχουν και άλλοι που αισθάνονται όπως ακρίβως και εμείς...τότε κάθε μέρα θα είναι πιο όμορφη..
Η μαγεία είναι μέσα μας...και αν καταλάβουμε αυτό τότε θα την ξαναδούμε γύρω μας...

2 σχόλια:

  1. Το ξέρεις καλά οτι δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...Κάθε φορά που αντιλαμβάνεσαι οτι η μαγεία είναι μέσα σου, αυτή ακριβώς είναι μια μαγική στιγμή...Βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα, διάβασε την τελευταία φράση από αυτό, αυτή είναι η ευχή μου για κάτι καλό...

    http://thinkingonfilms.blogspot.com/2011/07/still-got-blue-valentine.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο ήξερα ότι θα συμφωνήσεις...!!Πολύ ωραία η εύχη όπως και όλο το κέιμενο...δεν μένει μόνο στη ταινία..κάτι σου δίνει να σκεφτεις..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή